Vi drar till fjällen

Jag har verkligen haft en grym start på det nya året. Firade nyår med bästa vännerna, sedan har det mest varit jobb. Men när syrran fyllde år i början av månaden drog vi, mamma och två tjejkusiner iväg på ett spa tillsammans. Det var något jag sett fram emot hela januari, jag älskar verkligen att få massage av ett proffs, sjunka ner i en bubbelpool och bara ta hand om sig själv.

Nu i dagarna blev det bestämt att jag och sambon följer med en kompis till honom och hans tjej till fjällen i februari. Det tajmar sportlovet perfekt så vi bestämde oss för att hänga på. Men…jag har typ aldrig åkt slalom förut! Inte som vuxen iaf, jag åkte väl någon gång på friluftsdagar när jag var liten med det är allt! Känns lite nervöst faktiskt. Men alla säger att det är så himla kul så jag får väl lita på dom och hoppas att jag lär mig snabbt.