Ledig dag

Idag har jag haft en riktigt produktiv dag, är nästan stolt över mig själv. Lediga dagar brukar vara lika med slappdagar för mig men inte den här gången. Tvingade mig upp ur sängen tidigt för en morgonpromenad med Sally. Hann fixa frukost till mig och sambon innan han vaknade och sedan drog vi ut för att börja riva ner det gamla staketet runt huset. Vi visste från början att vi ville byta, men det har inte direkt varit prio 1 på det om man säger så. Men så fort vi bestämde oss för att ta tag i det gick det faktiskt rätt fort.

På eftermiddagen lyckades jag också få hela veckoplaneringen klar för min klass, och han rätta de sista läxförhören. Yay me!! Känner mig redan oerhört mycket mindre stressad inför veckan som kommer. Vad skönt det är att ta tillvara på ledigheten och inte slappa sig igenom den (men till helgen blir det nog sovmorgon).