Misslyckat restaurangbesök

Sambon och jag är inte ett sånt par som är ute och käkar så ofta på restaurang. Vi är bättre på att mysa hemma och gillar faktiskt att laga egen mat. Gårdagens restaurangbesök kommer inte direkt ändra på det. Vi var på en ganska populär restaurang inne i stan (jag kommer inte säga vilken) och hade bokat bord i förväg. Även fast vi kom typ fem minuter innan vi skulle få bordet fick vi vänta i 30 minuter innan vårt bord var ledigt. Det var väl okej att sitta i baren så länge, men alltså 30 min? Det kanske är vanligt men jag har aldrig behövt vänta så länge förut. Bordet brukar väl oftast vara ledigt när man kommer eller?

Jag beställde iaf fisk som var väldigt god. När vi sen skulle ha efterrätt frågade min sambo om äppelkakan var glutenfri (han är intolerant). Det sa att den var det och kollade till och med upp det i köket. Men gissa vad? Självklart vad den inte glutenfri. Det kanske bara var ett misstag, absolut, men när vi sedan ringde tillbaka och berättade att kakan inte alls var glutenfri ville de inte be om ursäkt. Nej, dit går vi inte tillbaka igen.