Traskar på som vanligt

Skrev ju sist att jag skulle till Idre, och nu är vi hemkomna sedan några veckor tillbaka med hälsan i behåll. Till och med jag som nästan aldrig hade stått på ett par tidigare. Men det var ju huuur kul som helst! De första åken (som inte var i barnbackar hehe) var väl lite läskiga kanske, men man kom in i det jättesnabbt och sen var det bara att köra på. På kvällarna var jag helt slut i kroppen, så det blev inte after ski varje natt om man säger så.

Annars har dagarna mest bara passerat som vanligt. Snart är väl all snö borta. Är så himla redo för min första vår här i huset. Tänker komma igång med ett trädgårdsland på baksidan och odla egna grönsaker. Av någon anledning har jag alltid tänkt att när jag väl får ett hus så ska jag odla så mycket eget jag bara kan. Men jag får väl börja lite enkelt med morötter och kanske potatis. Har någon nått bra tips på en odlingsblogg eller liknande som jag kan kolla in? Vill försöka att undvika alla dumma nybörjarmisstag, även om det säkert kommer göras en hel del snedsteg.