Ont i fötterna

De senaste dagarna har vi gått och gått och gått känns det som. London är en superspännande stad och detta är mitt första besök så det är så mycket jag känner att jag vill hinna se. Vi pratade först om att köpa biljetter och åka med sightseeingbussarna som kör omkring i staden men eftersom att vädret är fint och vi gillar att gå så valde vi ändå bort det.

Vi har varit runt överallt känns det som, första dagen höll vi oss nära hotellet, vi kom inte fram förrän efter lunch och var lite sega efter flygresan. Vi bor väldigt centralt precis vid Oxford Street som är den stora shoppinggatan. Så att hålla sig nära hotellet är inte så tråkigt som det låter, utan det innebär SHOPPING! Hittade massa roliga butiker fina saker, så väskan blir full till hemresan känner jag redan nu.

Igår var vi runt och turistade lite mer, vi hann se både Big ben, London Eye, Slottet och Madame Tussauds som var de saker jag hade högst upp på min London bucket list. Men förutom det så fanns det massor av andra fina platser, en stor park mitt i stan, massor av mysiga restauranger och caféer och fina byggnader. Kvällen avslutade vi på Jamie Olivers restaurang nära Covent garden, så gott!

För er som ska till London kan jag rekomendera att läsa den här bloggen, så många bra tips! http://res.se/blogg/londoncalling/2013/0/

Idag har vi marknad i Camden och musikal högst upp på schemat. Gissa om jag är laddad!