Förlåt!!

Asså förlååt för det långa uppehållet. Hade en sån bra rutin med bloggandet och allt, men självklart var jag tvungen att förstöra mitt flow. Det senaste halvåret har varit ganska galet. Både jag och sambon började på nya jobb, och all kraft har gått åt till att komma in i nya rutiner. Dessutom har Sally börjat på hunddagis, så vi har haft lite inskolning för henne också kan man säga.

Ska berätta mer om mitt nya jobb i ett annat inlägg längre fram. Men jag kan iaf säga att det såklart är ett jobb som lågstadielärare för en härlig liten klass. Det har ju varit en bit att åka till min tidigare skola, även om flytten till huset gjorde att vi kom lite närmare. Nu är det bara 20 min bilkörning, vilket är en enorm skillnad. Kändes såklart sorgligt att lämna min första skola som jag trivdes så himla bra på, men var nästa tvungen att tänka mer på mig själv och välja ett alternativ som var bättre i längden. Jag stormtrivs på det nya jobbet nu när jag har kommit in i allt. Det blir nog toppen det här!