Deppiga tankar

Perioden efter jul framtill typ mars april känns så himla lång tycker jag. Allt är bara grått och trist, en enda lång väntan på våren. Jag har inte haft någon energi på sistone, ingen lust att komma igång med projekt eller träning. Man går ju igenom sånna här perioder emellanåt, inget konstigt egentligen. Men skulle nog behöva fly vardagen ett tag. Har funderat på att boka en weekend-resa till mig och sambon. Det är ju lite besvärligt att vara ledig när man är lärare, men har två extradagar som jag kan ta ut. Någon som har tips på bra resmål i Europa? Funderar på Paris eller kanske Wien. Har länge velat åka till Paris men sambon har redan varit där, så det kanske vore roligare att åka till en stad där ingen av oss har varit.

Eller så får man helt enkelt jobba sig igenom den här deppiga perioden och bara kämpa på. Det blir ju bättre, förr eller senare. Nu blev det lite väl deppigt här, haha. Kanske ska berätta något kul som har hänt också. Min syster och hennes man ska få ett till barn, Annie ska bli storasyster! Hon har velat ha ett syskon så länge, det var verkligen varit det enda hon har pratat om den senaste tiden. Nu får hon bara vänta till slutet av sommaren.