Tapetserar om hallen

Vi har en liten hall mellan toaletten och dom två sovrummen som blev  totalt bortprioriterad när vi flyttade in och renoverade. Då tyckte vi att tapeten var helt okej, kanske inte det finast med inte heller så ful att vi inte kunde leva med det. Men på senare tid har både jag och sambon gått och stört oss på den, så nu kände vi att det var dags att byta. Vi beställde faktiskt tapeterna på Happy Homes och valde en ljus tapet med lite grå ränder i. Kanske känns lite vågat att beställa på nätet utan att se tapeten i verkligheten, men vi hade faktiskt kollat ut den i butik först. Själva tapetseringen gick iaf väldigt smidig, mycket bättre än vad jag trodde eftersom det är ett ganska trångt utrymme. Men vi samarbetade bra.

Annars har det inte hänt så mycket mer än att jullovet har börjat, och jag går snart på ledighet jag med. Imorgon blir det julbord med alla kollegor som en liten avslutning på den här terminen.