Tillbaka efter flytten

Äntligen är allt på plats. Ledsen för att det har varit lite dålig uppdatering de senaste månaderna, men allt har verkligen varit helt galet hektiskt med renovering och flytt. Men nu är det mesta klart, det är bara lite småfix som lister, hyllor och sånt som ska upp. Ni vet ju hur det blir när man heltidsjobbar, saker och ting har en tendens att bli liggande ett tag. Annars är vi supernöjda med vårt hem och all hjälp vi har fått från nära och kära. Utan dem hade flytten varit en mardröm.

Något som det inte heller har varit så mycket skriverier om här på bloggen den senaste tiden är vår lilla schnauzervalp Sally. Det ska vi såklart ändra på. Hon är en riktigt livlig krabat som älskar att springa runt i trädgården  efter favorittennisbollen. Haha, nu är det bara Volvon som fattas innan vi är en riktig Svenssonfamilj, sambon, Sally och jag.