Du hittar mig snart på ny adress

Ni hittar mig snart på en ny adress. Inte här på webben alltså utan i verkligheten. Nu är det dags för mig att flytta, för att …..vi har köpt hus!! Det är en jättemysig liten villa på landet. Det är inte långt ifrån där vi bor idag men detta är som sagt ett hus, nu slipper vi lägenhet. Jag har haft en husdröm i flera år och spanat på detta i smyg när jag varit på promenader. Det ligger på en kulle precis vid en sjö med världens finaste utsikt.

Vi har varit på jakt efter hus länge men eftersom att jag har pluggat fram till för ett år sedan så fram till dess har det varit svårt att kunna köpa något med tanke på lån och så. MEN, den som väntar på något gott brukar man ju säga. Och snacka om att vi har väntat. Förra månaden såg jag att det lilla huset jag sneglat på och drömt om att bo i så många gånger faktiskt låg ute på annons. Vi hörde av oss till mäklaren och efter många om och men så är det äntligen vårt. Så närmsta tiden så är det inte omöjligt att ni får följa med oss i vår flytt och renovering av drömprojektet. Det kändes som en rolig anledning för att liva upp bloggen igen i alla fall!

Jag har redan börjat smygtitta en del på inredning och sånt. Det första vi ska göra när vi flyttar in är att måla om några väggar och att kakla om hela badrummet. Det var så ofräscht så vi bestämde oss för att det skulle vara gjort innan inflyttningen. Vi (eller kanske inte jag) har redan löst en saxlift från liftexperten.se som vi ska ha vid renoveringen. Några kompisar till oss hade hyrt en sådan och det var ju bara det smidigaste dom haft när de målade sitt hus, så det ska vi testa!