Gör om sajten

Hej kära ni! Jag vet att uppdateringen här är under all kritik. Jag har inte riktigt haft någon motivation att skriva det senaste. Det har varit fullt upp med att slutföra skola, söka jobb och liknande. Men, jag lovar att bättra mig! Som motivation har jag bestämt mig för att designa om sajten och hela bloggen så att det ska bli en snyggare sida, vad tycker ni än så länge?

För att uppdatera er vad som händer hos mig med tanke på att det varit tyst ett tag så kan jag meddela att jag skrev klart min kandidatuppsats, det blev ingen roman, men en halv. Jag tog mig runt hela Göteborg och funderar redan på att anmäla mig till nästa års varv. Jag har även hunnit ha semester, vi var på roadtrip i Sverige i somras, hur mysigt som helst och något jag verkligen rekommenderar. Sen har jag fått jobb, är på en jättebra arbetsplats och får jobba med det jag älskar, nämligen att hjälpa och lära andra människor. Jag läste ju en utbildning till lågstadielärare och har ju fått jobb på en mysig skola. Den enda nackdelen med jobbet är att skolan ligger en bit bort så jag måste ta bilen varje dag, lite obehagligt nu när det börjar bli mörkt och halt.

Andra planer närmsta tiden är att jag ska njuta av lärarlivet till fullo och maxa det här med lediga lov. Först ut är höstlovet. Då bär det av till London med några lärarkompisar.

Vi hörs snart!